Heb jij last van acné en heb je ook bijna alles al geprobeerd maar kom je er maar niet van af?

Beautyspecialiste Nine behandeld acné middels drie methodes; fruitzuurpeelings, SmartPULS IPL & behandelingen met Dalton producten. 
Er wordt bij een consult – samen met u – een methode gekozen die het best aansluit bij uw wensen. Een acne-behandeling is geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

Help een handje mee met de thuisproducten van Dalton Dermanorm lijn:
Beautyspecialiste Nine werkt met het huidverbeterings merk Dalton Marine Cosmetics. De effectieve bestanddelen van Dalton werken op de celdeling van de huid. De Dermanorm lijn is speciaal ontworpen door Dalton voor de acné huid. Deze lijn bestaat uit een milk, tonic, crèmes, pipet concentraat en een peeling. Deze verzorgingslijn wordt aanbevolen om thuis te gebruiken, zodat het ultieme resultaat behaald wordt. 


 

Wat is acne

Acne problemen komen heel vaak voor: wel 85-100 % van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Om de huid soepel te houden wordt talg geproduceerd in de talgklieren en als deze talgklieren overmatig gaan produceren is de kans op acne groot. Hierdoor kunnen namelijk de openingen van de haarzakjes verstopt raken met als gevolg verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren. Deze ophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid waardoor er bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen ontstaan.

 

Wilt u meer weten?
Plan een online afspraak of een vrijblijvend consult voor verdere informatie

Online afspraak inplannen

Contact

Beautyspecialiste Nine
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0625126614
Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Geplaatst op: 2019-12-12

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen? Wilt u weten waarom en hoe leest u dan verder. Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan ...

Lees meer Meer nieuws
Celumer maritiem extract

Celumer maritiem extract

Geplaatst op: 2019-11-27

Het overweldigende succes van Dalton Marine Cosmetics is te danken aan het Celumer maritiem extract, wat in veel productlijnen toegepast wordt. Het extract, een combinatie van sporenelementen en minerale zouten, g...

Lees meer Meer nieuws
  • Lieverd, ik heb zoals altijd weer genoten, en het masker was super.

    Ria
  • Sinds ik bij Nine ben geweest voor de Acné kuur ben ik er helemaal van af! Echt een aanrader!

    Mats
  • Het was een heerlijke ervaring en ik zou het wel iedere week willen! snel een afspraak maken !En ik kan merken dat helpt!

    Hannie
Ria Mats Hannie