Last van ongewenste roodheden in uw gezicht?

Beautyspecialiste Nine behandeld couperose & rosacea 
middels drie methodes; fruitzuurpeelings, SmartPULS IPL & behandelingen met Dalton producten. 
De behandelingen zijn gericht op het kalmeren van de huid, het verwijderen van eventuele pustels en het verminderen van de vurige roodheden in het gezicht en laat de huid weer prettig aanvoelen. De verwijde bloedvaatjes worden door de intensieve lichtpulsen gecoaguleerd(gestold) waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig.
Er wordt bij een consult – samen met u – een methode gekozen die het best aansluit bij uw wensen. Een couperose-behandeling is geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

 

Help een handje mee met de thuisproducten van Dalton redness control lijn:
Beautyspecialiste Nine werkt met het huidverbeterings merk Dalton Marine Cosmetics. De effectieve bestanddelen van Dalton werken op de celdeling van de huid. De Redness control lijn is speciaal ontworpen door Dalton voor de couperose & rosacea huid. Deze lijn bestaat uit een milk, tonic, crèmes, serum en een masker. Deze verzorgingslijn wordt aanbevolen om thuis te gebruiken, zodat het ultieme resultaat behaald wordt. 


 

Wat is couperose

Bij couperose is er een netwerkje van kleine, rode en soms blauwe bloedvaatjes zichtbaar in de huid. Couperose ontstaat wanneer de vaatwandjes verzwakt raken. Dit gebeurt geleidelijk, meestal door veroudering van de huid. De huid, en daarin voorkomende bloedvaten, verliest over de tijd haar stevigheid en elasticiteit. Daarnaast speelt erfelijkheid een belangrijke rol: de sterkte van de vaatwanden is erfelijk bepaald. Ook UV-straling, temperatuurswisselingen, roken en een trauma aan de huid kunnen couperose verergeren. Zijn de vaatjes eenmaal verwijd, dan hebben deze geen functie meer.


Wilt u meer weten?
Plan online een vrijblijvend consult voor verdere informatie


Contact

Beautyspecialiste Nine
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0625126614
Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Geplaatst op: 2019-12-12

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen? Wilt u weten waarom en hoe leest u dan verder. Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan ...

Lees meer Meer nieuws
Celumer maritiem extract

Celumer maritiem extract

Geplaatst op: 2019-11-27

Het overweldigende succes van Dalton Marine Cosmetics is te danken aan het Celumer maritiem extract, wat in veel productlijnen toegepast wordt. Het extract, een combinatie van sporenelementen en minerale zouten, g...

Lees meer Meer nieuws
  • Lieverd, ik heb zoals altijd weer genoten, en het masker was super.

    Ria
  • Sinds ik bij Nine ben geweest voor de Acné kuur ben ik er helemaal van af! Echt een aanrader!

    Mats
  • Het was een heerlijke ervaring en ik zou het wel iedere week willen! snel een afspraak maken !En ik kan merken dat helpt!

    Hannie
Ria Mats Hannie