Fruitzuur peeling

U heeft last van acne, waarvoor u maar geen oplossing kunt vinden? U heeft fijne lijntjes in het gezicht waar u graag van af wilt?

Een fruitzuurpeeling bij Beautyspecialiste Nine is de oplossing voor u! Een fruitzuurpeeling activeert het zelfherstellend vermogen van de huid waardoor fijne lijntjes en littekens vervagen, acné vermindert en de hoornlaag verdunt met als gevolg minder snel verstopte porien.


Een fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat de bovenste (of buitenste) laag van de huid als het ware wordt losgemaakt. Hierdoor gaat de huid vervellen en herstelt deze zichzelf door een nieuwe huidlaag te creëren. Dit duurt ongeveer 7 tot 10 dagen. Door dit snelle herstel van de huid vervagen fijne lijntjes en littekens. 
Beautyspecialiste Nine heeft de beschikking over verschillende fruitzuurpeelings met verschillende eigenschappen. Natuurlijk wordt de juiste peeling op uw huid afgestemd.

De voordelen:

 • Vermindering van acne
 • Vervaging van fijne lijntjes en littekens
 • Activatie van het zelfherstellend vermogen van de huid

 

Wilt u meer weten?
Plan een online afspraak of een vrijblijvend consult voor verdere informatie of een proefbehandeling.

Online afspraak inplannen

Bekijk hier portfolio

Contact

Beautyspecialiste Nine
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0625126614
Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Geplaatst op: 2019-12-12

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen? Wilt u weten waarom en hoe leest u dan verder. Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan ...

Lees meer Meer nieuws
Celumer maritiem extract

Celumer maritiem extract

Geplaatst op: 2019-11-27

Het overweldigende succes van Dalton Marine Cosmetics is te danken aan het Celumer maritiem extract, wat in veel productlijnen toegepast wordt. Het extract, een combinatie van sporenelementen en minerale zouten, g...

Lees meer Meer nieuws
 • Lieverd, ik heb zoals altijd weer genoten, en het masker was super.

  Ria
 • Sinds ik bij Nine ben geweest voor de Acné kuur ben ik er helemaal van af! Echt een aanrader!

  Mats
 • Het was een heerlijke ervaring en ik zou het wel iedere week willen! snel een afspraak maken !En ik kan merken dat helpt!

  Hannie
Ria Mats Hannie