Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen? Wilt u weten waarom en hoe leest u dan verder.
Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan niet. Water reinigt namelijk niet. Het spoelt alleen het oppervlakkige vuil weg maar helaas blijven resten stof en vuil in de poriën achter. Bovendien maakt water de huid wel nat maar droogt het meteen ook uit! Zeep is helemaal uit den boze. De huid heeft van nature een belangrijk beschermlaagje de zgn. zuurgraad wat de huid van vet voorziet en tegen uitdrogen en bacteriën beschermt. Zeep reinigt de huid wel maar tast de zuurgraad aan waardoor het uren duurt eer de huid hersteld is. Zou je dan een crème met goede werkstoffen aanbrengen dan kan die veel minder goed zijn werk doen omdat de huid nog met herstel bezig is.

Wil je het goed doen, gebruik dan ’s morgens en ’s avonds een, op de huid afgestemde, gezichtsreiniger en lotion. Nadat de reinigingsmilk een groot deel van het vuil verwijderd heeft, ruimt de lotion het laatste beetje vuil op uit de poriën, verfrist en brengt de huid in balans. Als de poriën echt schoon zijn, bereiken alle werkstoffen in crèmes, maskers, serums e.d. de levende cellen in de onderste laag van de opperhuid. Dan zal het verbeteringsproces beginnen!

Als aanvulling kun je de huid grondig reinigen door één maal per week de dode huidcellen te verwijderen met een geschikte peeling. Laat u over een geschikte peeling vrijblijvend informeren want niet elke peeling is voor uw huid geschikt en kan in sommige gevallen meer kwaad doen dan goed. Vooral mensen met couperose, acne of een ander huidprobleem adviseer ik niet zomaar een peeling of scrub te gebruiken. Let er wel op dat u na verwijderen van dode huidcellen de huid extra goed beschermt tegen UV straling want de huid is op dat moment kwetsbaarder.

Ik beantwoord graag uw vragen!

Contact

Beautyspecialiste Nine
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0625126614
Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Geplaatst op: 2019-12-12

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen? Wilt u weten waarom en hoe leest u dan verder. Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan ...

Lees meer Meer nieuws
Celumer maritiem extract

Celumer maritiem extract

Geplaatst op: 2019-11-27

Het overweldigende succes van Dalton Marine Cosmetics is te danken aan het Celumer maritiem extract, wat in veel productlijnen toegepast wordt. Het extract, een combinatie van sporenelementen en minerale zouten, g...

Lees meer Meer nieuws
  • Lieverd, ik heb zoals altijd weer genoten, en het masker was super.

    Ria
  • Sinds ik bij Nine ben geweest voor de Acné kuur ben ik er helemaal van af! Echt een aanrader!

    Mats
  • Het was een heerlijke ervaring en ik zou het wel iedere week willen! snel een afspraak maken !En ik kan merken dat helpt!

    Hannie
Ria Mats Hannie