Last van uw voeten? Bel me teen!

Bij Beautyspecialiste Nine kunt u ook terecht voor het verzorgen van uw voeten. Iets wat toch nog te vaak vergeten wordt.. Uw voeten dragen uw gehele lichaam dag in en dag uit en hebben hierdoor flink wat te voorduren. Problemen zoals lange nagels, eeltvorming of het vormen van likdoorns zijn dan ook bijkomende problemen waar u erg last van kunt hebben. 
 

Lukt het u zelf niet meer om uw voeten bij te houden of vind u het gewoon fijn als het voor u gedaan wordt? Plan dan snel een afspraak in. Let op: Nine is geen medische pedicure!

 

Contact

Beautyspecialiste Nine
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0625126614
Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Geplaatst op: 2019-12-12

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen? Wilt u weten waarom en hoe leest u dan verder. Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan ...

Lees meer Meer nieuws
Celumer maritiem extract

Celumer maritiem extract

Geplaatst op: 2019-11-27

Het overweldigende succes van Dalton Marine Cosmetics is te danken aan het Celumer maritiem extract, wat in veel productlijnen toegepast wordt. Het extract, een combinatie van sporenelementen en minerale zouten, g...

Lees meer Meer nieuws
  • Lieverd, ik heb zoals altijd weer genoten, en het masker was super.

    Ria
  • Sinds ik bij Nine ben geweest voor de Acné kuur ben ik er helemaal van af! Echt een aanrader!

    Mats
  • Het was een heerlijke ervaring en ik zou het wel iedere week willen! snel een afspraak maken !En ik kan merken dat helpt!

    Hannie
Ria Mats Hannie