Intensieve boost en relaxen tegelijkertijd

Ondanks dat Beautyspecialiste Nine gespecialiseerd is in het behandelen van huidverjonging en huidverbetering middels diverse kuren, kunt u bij haar ook terecht voor de ontspanning. U kunt bij Nine terecht voor het Intensief relax pakket waarbij ontspanning maar ook uw huid hoog in het vaandel staat. Hoe fijn is dat; een intensieve boost voor uw huid terwijl u lekker kunt wegdromen. 

Tijdens het intensief relax pakket wordt uw huid goed gereinigd en gevoedt middels de producten van Dalton Marine Cosmetisc. Een massage van uw gezicht, schouders en nek mag vooral niet ontbreken bij deze behandeling. Dit is het moment om compleet te ontspannen.

Had u graag nog een onderdeel willen harsen of verven of misschien een extra ampul, masker of een kleine touch up make-up gewilt? Dit kan gemakkelijk bij de behandeling worden bijgeboekt.

Online afspraak inplannen

 

Contact

Beautyspecialiste Nine
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0625126614
Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Geplaatst op: 2019-12-12

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen? Wilt u weten waarom en hoe leest u dan verder. Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan ...

Lees meer Meer nieuws
Celumer maritiem extract

Celumer maritiem extract

Geplaatst op: 2019-11-27

Het overweldigende succes van Dalton Marine Cosmetics is te danken aan het Celumer maritiem extract, wat in veel productlijnen toegepast wordt. Het extract, een combinatie van sporenelementen en minerale zouten, g...

Lees meer Meer nieuws
  • Lieverd, ik heb zoals altijd weer genoten, en het masker was super.

    Ria
  • Sinds ik bij Nine ben geweest voor de Acné kuur ben ik er helemaal van af! Echt een aanrader!

    Mats
  • Het was een heerlijke ervaring en ik zou het wel iedere week willen! snel een afspraak maken !En ik kan merken dat helpt!

    Hannie
Ria Mats Hannie