IPL... dé oplossing voor (over)beharing, rimpels, acné & couperose

Huidverjonging, huidverbetering en permanent ontharen met de nieuwste technologie

Definitief ontharen
Heeft u ook zo genoeg van het harsen of scheren van uw gezicht, oksels of bikinilijn? Middels de smartPULS kan dit voorgoed verleden tijd zijn. U kunt bij Beautyspecialiste Nine pijnloos behandeld worden voor duurzame ontharing. Door middel van de nieuwste CMP (Constant Multi Puls) technologie worden uw haartjes doormiddel van lichtpulsen vernietigt. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten heeft u meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

De periode tussen de behandelingen is 4 tot 6 weken, dus heeft u helemaal genoeg van scheren en/of harsen, start dan op tijd met behandelingen.

Pijnlijke ervaringen, zoals bij de verouderde IPL systemen, is door smartPULS verleden tijd. Doordat de smartPULS individueel ingesteld kan worden naar de behoeften van iedere klant afzonderlijk, wordt u pijnloos behandeld. En van uw (over)beharing verlost.

Wilt u meer weten?
Plan een online afspraak of een vrijblijvend consult voor verdere informatie of een proefbehandeling.

Online afspraak inplannen

Bekijk hier portfolio

 

 

Contact

Beautyspecialiste Nine
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0625126614
Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen?

Geplaatst op: 2019-12-12

Wist u dat een goede gezichtsverzorging begint met reinigen? Wilt u weten waarom en hoe leest u dan verder. Soms hoor je mensen zeggen: ‘Ik reinig mijn gezicht met water’. Maar reinigen met water kan ...

Lees meer Meer nieuws
Celumer maritiem extract

Celumer maritiem extract

Geplaatst op: 2019-11-27

Het overweldigende succes van Dalton Marine Cosmetics is te danken aan het Celumer maritiem extract, wat in veel productlijnen toegepast wordt. Het extract, een combinatie van sporenelementen en minerale zouten, g...

Lees meer Meer nieuws
  • Lieverd, ik heb zoals altijd weer genoten, en het masker was super.

    Ria
  • Sinds ik bij Nine ben geweest voor de Acné kuur ben ik er helemaal van af! Echt een aanrader!

    Mats
  • Het was een heerlijke ervaring en ik zou het wel iedere week willen! snel een afspraak maken !En ik kan merken dat helpt!

    Hannie
Ria Mats Hannie